CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, November 27, 2008

something to post...

Salam..
Memandangkan blog ni bosan sgt, aku yg tgh bek atinye ni pun wat la post baru..well, xde ke bdk2 overc nk post ape2? username n psswrd blog ni kalo nk mtk, mtk la kat yana macho..hehe..

Well, aku igt nk citer la pengalaman 'menarik' aku n zatie ari tu...
Alkisahnye begini...
Pada suatu ari, aku n zatie telah menelefon pejabat KISAS..2-3 kali aku kol pakcik tu tny sijil SPM 2007 dh kuar ke blum..pakcik tu beria-ia kate dh kuar..dgn nada konfemnye..memandangkn kitorg xde klas pape pun ari tu, kitorg pun g la KISAS yg tercinta tu..(hehe, ayat membodek KISAS la plak..)..kitorg g tu kebetulan plak soknye dak2 form 5 amek SPM..

Sesampainye kami di sana, kitorg pun ternampak la segerombolan akak2 senior kat KTM gak.. kitorg dh riso dh..tkut2 pakcik tu salah dgr @ salah faham sijil 2006 n 2007..tpi xpelah, alang2 dh sampai tu, g je la KISAS.. msuk2 pejabat, tny la kerani tu sijil SPM 2007 mane? kan betul!!! salah dgr..pakcik tu kate yg dh kuar tu sijil STPM..aiyark!! dgr prasaan malunye, kitorg pun g la asrama plak..jmpe junior2 kesayangan.. tgk je bilik F11, terigt kat korg semua..huhu..rindu dowh..skrg kite terpisah ke lain2 tempat..hope jasad je la yg terpisah tpi hubungan kte still bersatu..(ceh, x thn dowh ayat2 aku)

erm..aku igt nk post gmba tpi aku de keje sket nk wat (minggu dpn kuiz, siot aku bc pape lgi ni)..len post nnt aku postkn la ye gmba2 tu..keadaan terkini KISAS..klah, keep in touch eh.. daa~

1 comments:

i'm ShA. said...

merindui korang sesh~
rindu oo rindu sngt~